2012-02-10. Patalpino: Gediminas Bogušis

Kandidatai nuogąstauja, kad rezultatai Rusijos prezidento rinkimuose bus klastojami

Kandida...

Prognozuotojas: V.Putino priešininkai

Su Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos (ETPA) misija pasirengimą Rusijos prezidento rinkimams stebintis parlamentaras Egidijus Vareikis sako, jog delegacija susitiko su visais kandidatais, išskyrus rinkimų favoritu įvardijamą dabartinį premjerą Vladimirą Putiną, kuris 2000-2008 metais dvi kadencijas jau vadovavo šaliai.

Pasak E.Vareikio, susitikimuose V.Putino priešininkai išsakė nuogąstavimus, jog rinkimų rezultatai gali būti klastojami ir iškreipti, kaip kad, jų teigimu, buvo padaryta per Dūmos rinkimus pernai gruodį.

„Susitikome su visais kandidatais išskyrus vieną, visi kiti kandidatai noriai bendravo, kalbėjo, o jų pagrindinės pretenzijos – kaip jie sakė, kad Dūmos rinkimų metu dalis balsų buvo “vogti„, ir baiminasi, kad to neatsitiktų per prezidento rinkimus“, – BNS telefonu sakė Maskvoje šiuo metu esantis E.Vareikis.

Šaltinis: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/situacija-rusijoje-stebintis-egidijus-vareikis-kandidatai-nuogastauja-kad-rezultatai-bus-klastojami-56-195466#axzz1lhnky2Na

Lankytojų prognozė:

Pritaria: 25% (12)
Prieštarauja: 75% (36)
Pasidalinkite:

Komentarai (0)

  • Jūsų vardas*
  • Jūsų komentaras*
Apie mus | Susisiekime! | Reklama
Sprendimas: UAB Interprekyba © 2024 Prognozavo.lt.